Grøn tankegang

Bæredygtighed med omtanke


Vores smukke frodige Moder jord. Den giver os så meget liv og vitalitet hver eneste dag, vi mener derfor at det er på tide at vi tænker os om og giver lidt tilbage. Hos Confetti Factory, er vi overbevist om, at hvis vi alle gør en lille indsats, kan vi sammen sørge for at vores jordklode stadig vil spire når både vores børn, børnebørn og oldebørn bliver voksneVores grundlæggende inspiration til alle vores smykkedesigns, finder vi blandt det største der omgiver os – jorden, mennesket og universet samt alt det eventyrlige der imellem. Derfor har vi hos Confetti Factory en klar holdning til bæredygtighed.

 

 

Det vil vi med vores overbevisning, sjæl og hjerte gøre en aktiv indsats for at opretholde. Du skal derfor vide, at når du handler hos Confetti Factory, ligger der tanker og meninger bag vores emballagevalg, vores produktvalg samt processerne bag disse. 

 

Genbrug er sundt for vores klode. Du vil derfor opleve når du modtager din pakke, at emballagen fra ordre til ordre kan variere. Dette skyldes at vi genanvender det emballage, pap og papir som vores varer bliver leveret til vores lager i. Endvidere er vores smykke æsker produceret i FSC certificeret pap og smykkeposer i økologisk bomuld, pakket flot ind og pyntet med genbrugs confetti.