Handelsbetingelser

Her kan du læse om Confetti Factory's generelle oplysninger som gør sig gældende når du handler hos os. 

 

Generelle oplysninger


Confetti Factory
Knuden 32 - 9260 Gistrup

Denmark

 

CVR-35933123

hello@confettifactory.dk
Tlf: +45 22338084

 

 

Betaling

 

Confetti Factory modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og MobilePay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

 

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

 

Confetti Factory bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

 

Vi tager ikke kortgebyrer.
 

Fragt

Confetti Factory tilstræber at afsende ordre indgået samme dag, ordre indgået efter kl 16 sendes næstfølgende hverdag. Vi sender som udgangspunkt ikke pakker i weekenderne med mindre andet er aftalt. 


Vi sender til nærmeste pakkeshop i hele Danmark, til priser fra 29 dkk. Varer vil blive leveret til nærmeste pakkeshop, der angives ved bestillingen hvilken pakkeboks eller udleveringssted man ønsker, alt afhængigt af hvilken levering der vælges af dig ved udchekning. Ønsker du hjemmelevering kan dette tilvælges mod betaling. Vi tilbyder gratis fragt i Danmark på køb over 299,-.

 

Vi leverer i hele Danmark incl. ikke-brofaste øer. 

 

Dine varer sendes med DAO, GLS. Andre fragtvirksomheder kan håndtere din pakke hvis du bor uden for Danmark. .

 

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

 

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-4 hverdage efter bestillingen.
For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

 

COVID-19 UPDATERING! Grundet COVID-19 kan der forekomme forsinkelse hos vores distributørere. De arbejder på højtryk på at få jeres pakker sikkert og hurtigt frem - små forskinkelser kan dog forekomme. 

 

 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Confetti Factory.  
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
 
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til hello@confettifactory.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet

 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. Kunden skal selv betale fragtomkostninger for retursendelsen.

 

 

Returnering


Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.


 

Varens stand, når du sender den retur


Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Varen skal være i original og ubrudt emballage uden tydelige tegn på brugsspor. 


 
Tilbagebetaling af købsbeløbet


Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger for vores levering til kunden (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

 

Confetti Factory

Knuden 32 - 9260 Gistrup

Danmark
 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen, med mindre andet er skrifteligt aftalt.

 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

Varen sendes til:

 

Confetti Factory

Knuden 32 - 9260 Gistrup
Danmark
 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen, med mindre andet er skrifteligt aftalt. 
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

 

Navn

Adresse

Telefonnummer

Mailadresse


Vi registrerer og videregiver kun de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  Læs mere under Cookies og privatlivspolitik her

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os skriftligt på hello@shinedelux.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2 

8800 Viborg

www.forbrug.dk


 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 


 

Hent fortydelsesformular 

 

 

 

Ophavsret og copyright ©

Alle billeder, tekst, og filer på Confettifactory.dk samt Confetti Factory tilhørende sociale medier, ejes af-, og tilhører retsmæssigt Confetti Factory, og må ikke derfor ikke kopieres, deles eller bruges uden skriftlig samtygge fra Confetti Factory. 

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 21-01-2021