Om os

Eventyret om vores passion

 

 

Der var engang en lille prinsesse der drømte om at bære øreringe ligesom alle hendes venner. Men den lille prinsesse havde eksem, og kunne derfor ikke gå med de smukke glitrende øreringe som alle de andre prinsesser på slottet. Den lille pige blev rigtig ked af det og løb op på sit værelse og græd.

“Hvorfor græder du dog?” lød der en stemme fra vinduet. En magisk guldsmed dukkede ud af det blå op og satte sig på puden ved den lille grædende pige. Pigen fortalte guldsmeden om hendes eksem og om hendes brændende ønske, om at kunne bære de smukke glitrende øreringe som alle de andre prisesser på slottet. 

Den magiske guldsmed så op på hende og sagde “Fortvivl ej min kære, jeg vil lave dig et par glitrende øreringe som funkler mere end de smukkeste stjerner på himlen”.

Og med denne fortælling blev vores passion for allergivenlige smykker skabt. Af en autentisk og ægte problemstilling. Den lille prinsesse er nemlig datter af skaberen bag vores smykkebrand. 

 

Bag CONFETTI FACTORY står kreativ designer Pernille og hendes datter Nicoline. Deres historie startede for 9 år siden da Nicoline blev født med svær børneeksem. En eksem som har plaget hende dagligt lige siden. I foråret 2021 startede Pernille CONFETTI FACTORY med en klar passion og mission. At skabe fortryllende allergivenlige smykker til store og små, med fokus på den specifikke problemstilling som desværre på verdensplan vokser dag for dag. Vores lille fortryllende univers vokser stødt og i sensommeren 2021 fik Confetti Factory en magisk medejer - Kaare Jakobsen som dagligt står for driften af deres fælles kongerige. 

Vores smykker designes med stor inspiration for det eventyrlige og magiske der omgiver os alle, i en smuk synergi med det spirituelle. Pernille og hendes datter Nicoline designer sammen deres eventyrlige og finurlige små magiske skabninger som tilmed har en sød fortælling. 

 

"Vores fornemmeste opgave er at skabe fortryllende smykker i allergivenlig kvalitet - til dig der vil passe godt på dig selv og dem du holder af. Vær opmærksom og vælg med omhu. Confetti Factory - A party for your skin" Kreativ designer, Pernille Louise

 

Og således levede de lykkeligt til deres dages ende. Velkommen til vores fortryllende allergivenlige univers

 

Kærligst, Team Confetti