Smykke information og vejledning

Find din perfekte smykkestørrelse

 

Hos Confetti Factory designer vi de fleste smykker med regulerbar afslutning, for at opnå en fleksibel pasform. Alligevel kan du opleve at nogle af vores smykker er målfaste og ikke-regulerbare.

For at du kan få et smykke der passer dig perfekt, har vi udviklet denne guide så du nemmere kan vælge størrelsen på dit næste smykke.

 

ARMBÅND

 

De fleste af vores armbånd er designet med 3 cm kædeforlænger, der giver dig perfekte muligheder for at regulere dit armbånd.

 

Har du udset dig et målfast armbånd, men er i tvivl om det mon passer, så har vi udarbejdet denne guide til dig.

Alt du skal bruge er et målebånd - har du ikke sådan et, kan du bruge en tråd, snor, gavebånd eller lign., en tush og en lineal/tommestok.

 

 

 

 

  • Find et målebånd eller en snor frem
  • Målebåndet eller snoren vikles om håndleddet, som vist på billedet ovenfor 
  • Stram ikke for hårdt men heller ikke for løst. Du skal nemlig måle den præcise omkreds
  • Bruger du en snor eller lignende, sæt da en streg eller prik med en tush så du ved hvor fra og til du skal måle med din lineal
  • Mål eller aflæs nu tallet på målebåndet og læg 1 til 1,5 cm. til - du ved hermed hvilken størrelse armbånd du vil passe

 

Dette betyder, at hvis dit håndled måler 18 cm som på billedet, vil et armbånd på 19-19,5 cm. passe dig perfekt. Vi tilråder kun at tillægge 1-1,5 cm. til din aktuelle omkreds, da armbåndet ud over denne måleskala, vil sidde meget stramt eller meget løst. 

 

FINGERRINGE

Vores fingerringe findes i regulerbare, men også i målfaste designs. Vores regulerbare fingerringe er designet med en lille åbning eller et lille overlap der gør, at du kan ”trykke” ringen sammen for at gøre den mindre, eller ”trække” den fra hinanden for at udvide størrelsen. Dette gør vores regulerbare ringe utrolig attraktive, da de kan justeres og tilpasses til alle fingre.

 

Vores øvrige fingerringe produceres i målfaste størrelser. Vi producerer vores ringe i størrelserne 48 – 56 så der findes en ring der passer lige netop til dig.

 

HALSKÆDER

Vores halskæder designes oftest med kædeforlænger, da denne giver dig mulighed for at regulere længden med op til 5 cm på kæden.

Længden på vores kæder kan altid ses under produktbeskrivelsen. For at give dig et indtryk af hvordan en kæde falder, har vi lavet denne lille oversigt som kan guide dig når du skal vælge din kædelængde.

 

 

 

 

 

 

 

 

SMYKKER MED OMTANKE

 

Hos Confetti Factory går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vores kerneværdi er at skabe smukke smykkedesigns i særlig allergivenlig samt slidstærk kvalitet.

Vores producenter er derfor valgt efter flere tests og med stor omhu. Vores smykker testes hyppigt for at kontrollere at de lever op til vores høje kvalitet, så vi kan sikre dig at du trygt kan bruge vores smykker uden at bekymre dig om nikkel, allergier og hudgene.

 

Vores allergivenlige smykker er fremstillet i 316l. kirurgisk stål, samt titanium. Dette gør vi fordi kirurgisk stål samt titanium er kendt som de to mest allergivenlige og ”rene” metaller indenfor smykkeproduktion. Kirurgisk stål og titanium afgiver ingen nikkel til huden, og er blandt andet genkendelig fra medicinalindustrien hvor den bruges til implantater i kæben, kirurgiske redskaber samt proteser.

 

VANDFASTE SMYKKER

Vidste du at du kan bade med vores allergivenlige smykker? Disse er nemlig alle produceret med en helt særlig coating der sikrer dig at dit smykkes holdbarhed er yderst stærk i forhold til andre udbredte smykkematerialer. Vores PVD-coating giver dit smykke en særlig smuk glans og et yderst slidstærkt lag som beskytter dit smykke for slitage for sved, vand og ridser.

 

VEJLEDNING OM BRUGEN AF DINE NYE SMYKKER

 

For at sikre dig at dit smykke holder så længe som muligt, bør du læse denne vejledning før du tager dit nye smykke i brug.

 

 

  • Pas altid godt på dine smykker og bær dem altid med omtanke.
  • Lad aldrig mindre børn sove med smykkerne på. Disse bør tages af og opbevares forsvarligt.
  • For at undgå at lave knæk/vrid i kæder, wire og øreringe, anbefaler vi at vores smykker ikke bæres under motion eller bæres under søvn.
  • Vores børnesmykker er skabt med en sikkerheds ”pop up” lås som sikre at perle smykkerne selv springer op, hvis armbåndet eller halskæden hænger fast. Perlerne er fikseret med en lille knude på hver side, så de bliver på snoren hvis smykkekæden brydes.
  • Trænger dit smykke til rengøring eller rens, vask da smykket forsigtigt med mild håndsæbe og dup smykket tørt med en blød klud.

 

Med den rigtige behandling og opbevaring, er du sikret et smykke der vil holde i mange år fremover. Vi håber du bliver glad for dit smykke.